Karaokesystemen en Karaoke private rooms voor de Horeca

De Nederlandse markt voor karaoke is op dit moment erg in opkomst. De eerste privé karaoke ruimtes zijn in een aantal grote steden al te vinden en daarnaast zijn er steeds meer evenementlocaties en horecagelegenheden die een vast karaoke systeem zoeken voor hun bedrijf.

Karaoke Private Room

Wat is een Private Karaoke Room?

Een private karaoke room is komen overwaaien uit de Aziatische landen waar het normaal is om bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest te vieren in een horecagelegenheid. Echter ga je niet met jouw gasten in een openbare ruimte zomaar karaoke liedjes zingen, daarvoor huur je dan een private karaoke room. Dit is een afgesloten ruimte binnen de horecagelegenheid die je voor een bepaalde periode huurt.

Een voorbeeld hiervan is Bar Karakter in Amsterdam http://bar-karakter.nl/karaoke/

Karaokeconcurrent kan u goed helpen bij het realiseren van deze ruimte! Wij hebben er al een aantal draaien zoals onder andere Bar Karakter.

Neem contact met ons op


Karaokesysteem voor o.a. Horeca

Karaokeconcurrent werkt met verschillende oplossingen voor bijvoorbeeld horeca. Product overzicht

Wat maken deze systemen zo bijzonder?

CONTENT! Een groot aantal verschillende liedjes is uniek en niet beschikbaar voor andere leveranciers. Wij werken al jaren samen met Studio Doblo voor het maken van karaoke liedjes die deels ook worden verkocht via Karaoketracks.eu.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee wij u kunnen voorzien van een karaoke systeem.

Neem contact met ons op

Karaokeconcurrent en haar systemen zijn volledige in licentie en wij zijn aangesloten bij de BUMA/STEMRA en Stichting FEMU.


Café de Speeltuin Breda : al 4 jaar op woensdag een begrip