Geluid huren? Goedkope geluidsset en geluidsinstallatie

geluid installatie huren geluidsset

Geluid huren?

Bij Karaokeconcurrent kunt u ook terecht voor het voordelig huren van geluid. Wij hebben diverse mogelijkheden hiervoor. Naast maatwerk, hebben wij ook standaard geluidssets die in de meeste gevallen voldoende is om te gebruiken.

Geluidsinstallatie ONE (Complete geluidsinstallatie)

Geluidsinstallatie ONE

De geluidsinstallatie ONE is een set met een vermogen voor maximaal 50 personen. Daarnaast wordt deze set geleverd met alle nodige bekabeling zodat alleen een stopcontact nodig is.

Meer informatie over de geluidsinstallatie ONE vind u hier

Geluidset SECOND (Complete geluidsset)

Second geluidsset

De geluidsset SECOND is een set met een vermogen voor maximaal 100 personen. Deze set wordt compleet geleverd met alle kabels, zodat alleen een stopcontact voldoende is.

Meer informatie over de geluidsset SECOND vind u hier

Mobiele geluidsset

Mobiele geluidsset

De mobiele geluidsset is een set met een vermogen voor maximaal 15 personen. Deze set kan namelijk 2 uur (afhankelijk van het volume wat u gebruikt) functioneren op een accu. Als u dus geluid nodig heeft op een locatie zonder netstroom, dan is deze set een ideale uitkomst.

Meer informatie over de Mobiele geluidsinstallatie vind u hier

Meer informatie over maatwerk?

Als u meer informatie wilt over de maatwerk mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 078-7112548. Wij zijn dagelijks open van 09:00-22:00. U kunt ook een e-mail sturen. Het is wel belangrijk in deze e-mail te vermelden wat voor geluid u precies zoekt.