Karaoke Studio

Onze studio’s voor de liedjes

Wij van Karaokeconcurrent kunnen niet zonder de karaoke liedjes. Daarom werken wij met een vaste studio voor het Nederlandse en Duitse repertoire. Daarnaast werken wij voor het internationale aanbod van karaoke liedjes met diversen andere studio’s, waaronder Sunfly Pro in Madrid – Spanje.


Doblo – Creative Music Studio’s

De Nederlandse studio Doblo onder leiding van Roel Thomas is misschien wel de meest authentieke en meest ervaren karaoke studio in zijn klasse.

Roel Thomas heeft begin jaren 90 gewerkt voor de Soundmixshow en produceerde voor dit tv-programma alle orkestbanden die de kandidaten gebruikten. Daarnaast heeft hij jarenlang voor het Amerikaanse Sound Choice gewerkt en stond hij vanaf het begin 7 jaar lang aan de producties voor “Karafun”.

De laatstgenoemde is nog steeds typerend dat klanten zijn stem hierin veelal herkennen, alsmede ook de kwaliteit van de producties.

Ondanks “Karafun” daargelaten is Roel Thomas met zijn studio vier jaar geleden de samenwerking met VIGO Entertainment (Karaokeconcurrent) aangegaan. Nu vier jaar later, nadat Sunfly Karaoke en VIGO Entertainment in een aparte joint-venture; SUNVIG zijn begonnen is zijn rol nog groter geworden. Hij geeft nu ook leiding aan de diversen onderliggende studio’s en bewaakt de kwaliteit van de liedjes.

Wist u dat? Onze producties voor karaoke liedjes worden ook verkocht als orkestband bij Karaoketracks.eu


Direct een karaoke set huren? Ga naar de verhuur pagina

Sunfly Pro

karaoketracks studio spanje

De Spaanse studio Sunfly Pro is de internationale studio voor het maken van Engelse, Spaanse en Franse liedjes.

Het jonge enthousiasme team van Sunfly Pro kan goed overweg met moderne popmuziek. Denk daarbij aan veel gebruikte functies als autotune, loli voice en muzieksamples.

De digitale revolutie zorgt er ook voor dat Roel Thomas van Studio Doblo een grote database heeft aan verschillende muzikanten, zangers en zangeressen die samen met Sunfly Pro kunnen worden gedeeld. Dat is ook andersom. Doordat de krachten gebundeld zijn, gaat de productie capaciteit ook omhoog.


Contact met de studio’s

Het kan zijn dat u contact wenst op te nemen met onze studio’s om bijvoorbeeld zelf een single op te nemen, een karaoke suggestie heeft of misschien zelf ook studio heeft. U kan onderaan deze pagina hiervoor het contactformulier gebruiken.


Download het overzicht van de Karaoketracks in PDF


Contact met de Studio