Karaoke met Wesley

Dit showtje is georganiseerd zooitje

Bent u op zoek naar een karaoke show die begeleidt wordt door een entertainer die zingt, host en de deelnemers begeleid? Dan is karaoke met Wesley is echt iets voor u.


Wie is Wesley?

Wesley van den Broek is al jaren actief als entertainer. Sinds een aantal jaren is Wesley voor Karaokeconcurrent werkzaam en heeft al veel karaoke shows voor ons verzorgt.

Daarnaast is Wesley ook jurylid geweest van de Nederlandse edities van Euroke (Europese Karaoke Kampioenschap) waaraan Karaokeconcurrent deelneemt en in 2019 zelfs de host was in Rotterdam.

Wesley van den Broek - karaoke

In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen. Daarnaast staat hij samen met een groot organisatieteam aan het hoofd van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Daarnaast heeft hij als zanger in verschillende musicals gewerkt.


Inhoud van Karaoke met Wesley

Wesley is te boeken voor een show vanaf 2,5 uur. Tijdens het evenement neemt hij de rol als entertainer en host voor de begeleiding van de deelnemers en maakt er een feest (en een zooitje) van.


Crazy Bingo Karaoke – de variant van Karaoke Show met Wesley

Het oer-spelletje ter spelletjes, maar dan in een karaoke jasje. Wesley speelt met maximaal 60 deelnemers in een 2,5 uur durende show de Bingo. In deze Bingo zijn een aantal nummers van de bingoballen gekoppeld aan herkenbare karaoke hits en kleine mini spelletjes.

Voorbeeld: Balnummer “9” is gekoppeld aan een mini spelletje wie heeft de kleinste. Alle deelnemers die bal nummer 9 hebben komen naar het podium en krijgen een potlood en een puntenslijper. Wie heeft binnen 60 seconden het potlood het kortst afgeslepen, die wint een kleine prijs.


wesley zanger

Karaoke show Wesley is een totaal concept, waarbij de karaoke set, technicus voor Wesley en de karaoke altijd meekomt.