Veelgestelde vragen – FAQ

Het kan voorkomen dat u nog vragen heeft na het bekijken van onze website. Wij als Karaokeconcurrent proberen zoveel mogelijk informatie te geven over het bijvoorbeeld huren van een karaoke set.

Toch kan het dus voorkomen dat u nog vragen heeft en de meest voorkomende vragen hebben wij hieronder op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan kunt contact met ons opnemen via de klantenservice.

Ik zie op de website niet alle bezorgtarieven staan?

Wij leveren op zoveel plaatsen door Nederland, dat niet alle bezorg tarieven online staan. Er zijn standaard tarieven aangegeven bij iedere karaoke set. Wij werken niet met prijzen die per kilometer worden berekend. Dat is een behoorlijk stuk voordeliger. Daarnaast worden een aantal karaoke sets aangeboden via PostNL.

Kan ik op de karaoke set ook nog mijn eigen muziek aansluiten?

Op vrijwel alle karaoke sets kunt u bij ons uw eigen muziek aansluiten. De set(s) Basic, Basic Plus en Vision zijn helaas niet mogelijk. Standaard leveren wij een koptelefoonkabeltje bij de karaoke set, waarmee u een laptop, smartphone, tablet of ander AUX kunt aansluiten. Ook een cd/md speler aansluiten is geen probleem.

Kan ik op de karaoke set mijn eigen video afspelen?

U kunt op onze karaoke apparatuur een eigen cd of dvd afspelen. De spelers die wij leveren ondersteunen DivX, CDDA (normale Audio-cd), DVD-films, Photo-cd met Jpeg ondersteuning, video-cd en mp3-audio.

Kan ik ook losse componenten huren?

Ja, het is bij ons mogelijk losse componenten te huren. Als u een maatwerk offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u een e-mail te sturen of een bericht achter te laten via onze klantenservice

Ik zoek een nummer wat niet in de lijst staat.

Het kan voorkomen dat een karaoke versie niet in de lijst van ons staat. Wij kunnen dit wel toevoegen (indien beschikbaar) als u dit van te voren kenbaar maakt.

Moet ik DVD’s wisselen bij jullie?

Bij Karaokeconcurrent hoeft u geen DVD’s te wisselen om juiste karaokeliedjes te vinden. Wij werken met digitale media spelers met als groot voordeel dat u geen internet/wifi nodig heeft.

Wat zijn de afhaaltijden van de karaoke set bij niet bezorgen?

Als u een karaoke set komt afhalen bij ons, dan kan dat vanaf 11:00 in de ochtend. De karaoke set dient de volgende dag weer voor 11:00 bij ons retour te zijn. Uitzonderingen zijn alleen mogelijk na overleg.

Ik zoek een karaoke versie van een liedje

Als u een karaoke versie van een liedje zoekt, dan kunt u hiervoor ook bij Karaokeconcurrent terecht. Ga naar www.karaoketracks.eu

Hoe kan ik betalen bij Karaokeconcurrent?

Bij Karaokeconcurrent betaalt u bij aflevering, vooraf per factuur of voor bedrijven per factuur.