Catalogus Karaoketracks

Onze unieke database van Karaoketracks

De catalogus van ons liedjes is uniek en dat komt doordat wij ook met eigen studio’s werken. Wij werken met een heel team aan muzikanten, editors en studio’s om een zo’n breed mogelijk aanbod aan te bieden.


Zoek in onze database

U kan hieronder live zoeken in onze database van Nederlandse en Engelse karaoketracks. Heeft u een liedje wat niet in de lijst staat, dan kan u een suggestie via de klantenservice.

ArtiestTitelGenre
ArtiestTitelGenre

Onze “eigen” studio’s

Sunfly Pro en Studio Doblo voorzien ons maandelijks van nieuwe liedjes.


Aankomende producties

Iedere maand hebben wij overleg met alle studio’s, waardoor wij aan de hand van hitlijsten en klantsuggesties producties starten.

Benieuwd naar het huidige productieschema? Bekijk de aankomende producties en meer informatie over onze studio’s via deze link.


Download het overzicht van de Karaoketracks in PDF


Waarom hebben jullie een afwijkende database dan concurrenten? De reden daarvoor is dat wij direct kunnen schakelen tussen de studio’s, informatie van klanten krijgen en een interne werkgroep.

Om dit verder uit te leggen, gaan we iets verder terug in de historie. Sinds 2019 is Karaokeconcurrent een joint venture aangegaan met Sunfly Karaoke en nog een anonieme partij. Daarover binnenkort meer.

Studio Doblo een van onze eigen studio’s werkt nu 4 jaar met ons aan voornamelijk de Nederlandse en Duitse database met liedjes. Er zijn klanten die bij oudere karaoketracks van “Karafun” de sound herkennen en dat kan ook kloppen. Studio Doblo heeft een aantal jaren voor “Karafun” gewerkt. Meer informatie hierover vind u op deze pagina.