Karaoke verhuur voor het huren van een karaoke set!

Welkom bij Karaokeconcurrent. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een karaoke set, verzorgde karaoke shows, hoge kwaliteit orkestbanden of voor een zakelijke abonnement.

Karaokeconcurrent - karaoke verhuur karaoke set huren

Voordelen van Karaokeconcurrent
Bezorgservice Bezorg- & Installatieservice
Karaoke tracks Ruim 3000 Karaoketracks
Digitaal karaoke HD Digitale Videokaraoke
Openingstijden Openingstijden 09:00-22:00
Karaoke verhuur Ruime keuze Karaoke sets
Vestigingen 6 vestigingen
laagste prijs Laagste Prijsgarantie
afterpay Achteraf betalen

 

Karaokeconcurrent officieel aangesloten bij de stichting FEMU  en BUMA-STEMRA.


Karaokeconcurrent is de plaats om uw karaoke set te huren. Wij bieden diversen soorten karaoke sets aan om te huren, zodat er altijd een set is die bij u past. Daarnaast beschikt karaokeconcurrent over een eigen bezorgservice door heel Nederland. Deze bezorgservice brengt, haalt en installeert uw karaoke set op locatie.

Onze klanten komen steeds weer terug bij ons vanwege het grote aantal karaoke liedjes mét videoclip (nu al meer dan 3000 liedjes!) en de voordelige tarieven.


 

digitaal karaoke systeem

Digitaal karaoke systeem XD!

Karaokeconcurrent werkt met een digitaal systeem, u hoeft dus geen cd-schijfjes meer te wisselen. U kan bij ons de liedjes selecteren middels een Mediaspeler, laptop of tablet.

Alle karaoke liedjes zitten al in de digitale mediaspeler of laptop. U hoeft alleen het nummer te kiezen en zingen maar!

Daarnaast zijn veel van de karaoke liedjes van Karaokeconcurrent ook voorzien van een videoclip.

Wat is XD Karaoke?

XD Karaoke is ons eigen karaoke label waarmee wij continue bezig zijn de liedjes te optimaliseren in zowel beeld en geluid. Daarnaast updaten wij onze lijst met liedjes regelmatige met de allernieuwste hits, naast een ruim assortiment klassiekers.

Welke liedjes hebben jullie?

Bekijk hier de actuele lijst met liedjes die u krijgt bij iedere karaoke set.

PDF download karaoke Artiest – Titel
PDF download karaoke Titel – Artiest
PDF download karaoke Chinese Karaoke (meerprijs)

Karaokeconcurrent is officieel aangesloten bij

FEMU - Federatie Muziek Auteurs en Uitgevers Buma Stemra logo


wat-is-karaoke

Wat is Karaoke?

Karaoke is een vorm van vermaak, waarbij muziek wordt afgespeeld van een lied, en de zanger in een microfoon de tekst live zingt. De stem van de oorspronkelijke zanger bij de muziek is gewist of minder luid gemaakt. Gewoonlijk wordt de tekst ook weergegeven op een scherm, zodat de zanger een steuntje heeft, inclusief maataanduiding.

Deze tekst verandert van kleur zodra je moet gaan zingen, zodat de zanger weet wanneer hij moet beginnen met zingen.

Wat is de geschiedenis van Karaoke?

Muzikaal vermaakt tijdens het eten of uitgaan is vanouds een gebruik in Japan. In de jaren 70 werd een zanger in Japan (Daisuke Inoue) gevraagd om bandjes van zijn liedjes zonder stem. Hij ging deze opnames met een soort jukebox verhuren, waarmee de eerste karaoke machine was geboren.

Deze zanger heeft in 2004 de ironische Ig Nobelprijs voor ‘vrede’ toegekend gekregen, omdat hij een ‘nieuwe manier om mensen elkaar te laten tolereren’ had uitgevonden.

 


 eerste-karaoke-machineGeschiedenis in Nederland

In 1984 introduceerde Philips de ‘meezingversterker’ in Nederland. De eerste vorm van Karaoke kwam zo tot leven en werd steeds populairder. In 1990 werd de eerste karaoke bar geopend. De TROS bracht in 1992 een programma op de buis waarin onbekende Nederlanders een liedje mee konden zingen. Maggie MacNeal, praatte de optredens aan elkaar en riep de kijker op via een telefoonnummer te stemmen op de kandidaten.

De populariteit in Nederland is na een aantal jaren van daling weer helemaal terug. Zo zijn er door tv-programma’s als the Voice of Holland steeds meer mensen die willen gaan zingen.