Live Rock Karaoke Band

Karaoke zingen met een live rock band?

Dat kan! Deze rock band voorziet een complete karaoke show met een volledige live band, inclusief presentator. De songteksten zijn voor de participanten en het publiek duidelijk leesbaar via video monitors en/of via een beamer op een projectiescherm.


Wat ons onderscheidt van andere karaoke shows?

Wat ons onderscheidt van andere karaoke shows, is het participatieve element in onze show. Dit zorgt ervoor dat het publiek een leuke herinnering overhoudt aan die keer dat zij hun lievelingsnummer op het podium voor publiek mochten zingen! Onze presentator begeleidt de zangers/zangeressen en zorgt ervoor dat er een fijne sfeer is, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt wanneer diegene op het podium staat.

Het publiek kan zich van te voren (of op het moment zelf) inschrijven en heeft daarbij de keuze uit inmiddels meer dan 100 klassiekers, met hits variërend van letterlijk ABBA tot ZZ Top en zo’n beetje alles daartussen. Dus echt voor ieder wat wils! Staat uw lievelingsnummer nog niet in onze tracklist? Dan is het bovendien mogelijk (mits op tijd) om vooraf speciale verzoeknummers aan te vragen, zodat iedereen zijn favoriete nummer kan zingen.

De show is breed inzetbaar en geeft een experience om nooit te vergeten.

De Live Rock Karaoke Band is een zeer breed inzetbare, energieke party band. We hebben inmiddels meer dan 10 uur aan materiaal en kunnen desgewenst een dag- of avondvullend programma neerzetten.

Tijdens onze pauze wordt het publiek door onze presentator vermaakt met bijvoorbeeld een popquiz, waardoor de show ogenschijnlijk nog steeds doorgaat. Het geeft ons als muzikanten tegelijk de gelegenheid om te praten met de bezoekers zelf, wat heel erg bijdraagt aan het interactieve aspect van onze show; mensen krijgen nóg meer het gevoel écht betrokken te zijn bij het evenement.


Een greep uit de tracklist

Valerie – Amy Winehouse
Livin’ On A Prayer – Bon Jovi
Are You Gonna Be My Girl – Jet
I’m A Believer – The Monkees
One Way Or Another – Blondie
Summer Of ‘69 – Bryan Adams
Roxanne – The Police
You’re The One That I Want – Grease
Radar Love – Golden Earring
Africa – TOTO
Go Your Own Way – Fleetwood Mac
The Final Countdown – Europe
Smooth Criminal – Michael Jackson
Take On Me – a-ha
Rebel Yell – Billy Idol
Folsom Prison Blues – Johnny Cash