Karoline Bingo Karaoke

karoline's karaoke bingoDirect een offerte aanvragen

Karoline’s Karaoke BINGO

Karoline’s Karaoke Bingo festijn is niet een voor de poes. Dit pakket is een combinatie van het bekende spel BINGO afgewisseld met karaoke liedjes zingen. Zodra de molen begint te draaien en iedereen op scherp staat, is het hek van de dam.

Laten we er maar niet teveel over zeggen, deze BINGO en de karaoke zijn de juiste ingrediënten voor dit festijn.


Wat zijn de mogelijkheden?karoline-karaoke-bingo-2

Karoline’s Karaoke Bingo festijn duurt gemiddeld 120 minuten en wordt compleet geleverd een karaoke set tot maximaal 60 personen. Daarnaast verzorgt Karoline voor haar eigen ballenmolen, boekjes en pennen.

Helaas geeft Karoline geen geld uit aan prijzen, omdat iedereen zo veeleisend is 😛 . Daarom mag u de prijzen voor de BINGO zelf verzorgen.


Wat zijn de tarieven?

Het tarief van deze show is € 699,-*

Daarnaast bestaat er de mogelijk tegen meerprijs nog een uur karaoke erbij te boeken. Dit natuurlijk onder leiding van Karoline.

*Deze tarieven zijn excl. BTW en voorrijkosten


Wie is Karoline?

Karoline is een bekende travestiet die in 2007 Miss Travestie Holland werd. De man achter Karoline is Krijn van der Spoel. Deze entertainer is al jaren voor ons actief als host. Doordat zijn alterego Karoline zo jaloers werd, stonden we onder druk om haar een podium te geven bij Karaokeconcurrent.

Wilt u meer informatie over Karoline? Ze heeft ook een eigen website: Karoline Online

Hier nog een leuk filmpje van Karoline:


Offerte aanvragen

Op het formulier hieronder kunt u een offerte aanvragen. Om voor u direct een duidelijke offerte te maken verzoeken wij u zoveel mogelijk informatie te geven bij ‘aanvullende informatie’. Hiermee kunnen wij een duidelijke offerte opmaken.

Stap 1 van 2