Karaoke met Joki

Het is pas een feest als Joki is geweest! Zij is een rasechte Amsterdamse met het hart op de tong, die in de jaren 90 al furore maakte met haar Karaoki shows.Wie is Joki?

Joki is een multitalent, ze is zangeres, entertainer en theatermaakster. Daarnaast is vooral bekend van haar Canta KaraJoki shows waarmee ze geld ophaalt voor haar Stichting Leef voor je het vergeet.

Haar stichting geeft feesten “Herinner mij” voor mensen met dementie. Voor Karaokeconcurrent verzorgd zij al enige tijd de shows waarmee zij het publiek entertainend en iedereen meesleept in een karaoke avontuur. Ze schroomt niet om daarbij ook als back-up erbij te springen en een nootje mee te zingen. De smartlappen zullen u om de oren vliegen.


Joki Karaoki Karaoke Smartlappen

Joki boeken als typetje?

Geen probleem, van tijgerpak tot toiletjuffrouw, niets is haar te gek

Inhoud van deze karaoke show

Joki is te boeken voor een show vanaf 2,5 uur. De invulling van de show buiten de techniek om is bespreekbaar met haar. Daarnaast kan de karaoke show extra worden ingevuld met bijvoorbeeld een lachworkshop of een smartlappenworkshop.

Deelname als jurylid All Together Now

Stichting Leef voor je het vergeet

Er zit naast de grappen en grollen ook een serieuze kant aan Joki Beerendonk. Zoals we hierboven al omschreven heeft zij een eigen stichting die “herinner mij feesten” organiseert voor mensen met dementie.

Tijdens deze feesten worden er veel liedjes gezongen die vooral de wat oudere mensen met dementie herkennen of wel herinneren.

Graag vermelden wij dan ook op onze website de social media kanalen waarop de Canta KaraJoki video’s te vinden zijn.

logo stichting leef voor je het vergeet