Karaoke Experience Center

Interesse in een karaoke systeem of karaoke room?

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in het eerste Europese ‘Karaoke Experience Center’

Karaoke Experience Center

Wat mag u verwachten in dit karaoke experience center? Wij hebben verschillende karaoke ruimtes ingericht met verschillende decors.

Bijvoorbeeld de Spice Girls kamer heeft alles van de jaren 90′ en de Franse bistro neemt je mee naar een compleet andere tijd.

Bovendien staan in alle verschillende kamers onze producten opgesteld om zelf te ervaren welk systeem het beste bij u past.


Mash-up video van onze producten

you tube logo karaokeconcurrent kanaal

Karaoke Experience Center een bron van inspiratie

De inspiratie begint al bij binnenkomst, niet alleen doordat alle producten werkend zijn te zien, maar ook de ambiance en diversiteit van de mogelijkheden.

Samengevat nodigen wij u dan ook van harte uit om kennis met ons te maken en de systemen. Tevens kunnen wij u dan ook adviseren over de beste productkeuze.

Bekijk hieronder ons productoverzicht


Karaoke software

In 2020 staan er nog een aantal grote innovaties op de agenda. De producten van ons worden voortdurend voorzien van nieuwe karaoke liedjes, maar de software kan niet achterblijven.

De software die wij daarvoor gebruiken gaat vernieuwen naar een nieuw innovatie systeem.

Dit traject is al de testfase gepasseerd en zal binnen afzienbare tijd worden gelanceerd. We geven een kleine hint; Battle

  • Karaoke Experience Center

Op zoek naar een karaoke set om te huren? Ga naar de Karaoke verhuur


Bekijk hier onze database met liedjes

Hieronder treft u een overzicht van onze catalogus met karaoketracks. Iedere maand worden er nieuwe liedjes in productie genomen, zodat u als klant altijd beschikt over de laatste hits.


  • sunvig professional karaoke

Plan uw afspraak

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :