Informatie over ons

informatie over karaokeconcurrent

Informatie over ons

Karaokeconcurrent is gestart omdat er geen enkele aanbieder was van kwalitatief goede karaoke set met een digitaal systeem.  Al bijna 10 jaar streven wij ernaar om de beste karaoke apparatuur aan te bieden voor kleine en grote feestjes tegen een betaalbare prijs. Wij bieden karaoke voor verhuurshow-concepten, zakelijke oplossingen en orkestbanden.

Op deze website vindt u een uitgebreide omschrijving van onze diensten en producten. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Uniek digitaal karaoke XD systeem

digitaal karaoke systeem xd

Karaokeconcurrent werkt met een eigen digitaal systeem met daarop alle karaoke liedjes veelal mét videoclip. Wisselen van DVD/schijfjes is daardoor niet nodig, het is een kwestie van kiezen en zingen!  Wij hebben drie verschillende systemen waarmee u liedjes kunt selecteren en afspelen. Wij werken met een mediaspeler, tablet of laptop. U kan uw gewenste systeem aangeven bij het reserveren van een karaoke set.

Ons assortiment met liedjes bestaat op dit moment uit meer dan 3000 karaoke liedjes.


Wat is XD Karaoke?

XD Karaoke is ons karaoke label waarmee wij continue bezig zijn de liedjes te optimaliseren in beeld en geluid. Daarnaast hebben wij altijd een up-to-date lijst met de allernieuwste hits van nu, maar ook een uitgebreid assortiment van de klassiekers. Een groot verschil met onze concurrenten is dat wij karaoke liedjes in eigen productie produceren, zodat er een uniek aanbod ontstaat.


Welke liedjes hebben jullie?

Download hier de lijst met liedjes gesorteerd op Artiest

Download hier de lijst met liedjes gesorteerd op Titel

Download hier de lijst met Chinese karaoke liedjes


service van karaokeconcurrent

Bij Karaokeconcurrent hebben wij service erg hoog in het vaandel staan. Wij staan u dan ook graag van dienst.

 klantenservice

Servicedienst

Onze servicedienst is 24 uur open voor al uw vragen en eventuele problemen met uw karaoke set. U kunt de servicedienst bereiken op: 06 – 11082040


bezorgservice

Bezorgservice

Karaokeconcurrent heeft een eigen bezorgdienst. Deze bezorgdienst brengt uw karaoke set, installeert deze gratis en haalt de volgende dag de set weer op. In overleg kan de karaoke set ook dezelfde dag worden afgehaald.

Er zijn daarnaast ook karaoke sets die via de post worden afgeleverd en retour worden verzonden. Dit staat bij de karaoke sets aangegeven.


white label

White Label

U zoekt een karaoke set voor uw drive-in-show, evenementenbureau of zakelijke klant? En u wilt uw eigen uitstraling behouden? Dan is White Label Karaoke iets voor u. De apparatuur wordt geleverd door ons, waarbij alle apparatuur blanco is. De trackboekjes worden geleverd met uw eigen logo. Uw klant doet dus geen zaken met ons, maar met u. White Label is beschikbaar op iedere karaoke set.


karaoke boekjes met liedjes

Trackboekjes

De trackboekjes zijn het visite kaartje van ons bedrijf. In dit boekje staan alle karaoke liedjes die op dat moment ook daadwerkelijk in het meegeleverde digitale karaoke systeem zitten.
U kunt deze boekjes op verschillende manieren personaliseren. Wij werken niet met plakkerige mappen, maar altijd met een net boekje op A4 dubbelzijdig geprint.